![]() ![]() |
13.01.2008, 20:15
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
Nuku Nuku Dash ![]() ז'אנרים: קומדיה, אצ'י, פעולה, מד"ב. זמן הרצה: 1998-09-23 סטודיו: MOVIC מס' פרקים: 12 זמן פרק: 22 דקות סוג: OAV הגבלת גיל: R נוקו נוקו היא אנדרובוטית לוחמת שנוצרה כדי להגן על העולם. כשהיא מגיעה לעירו של ריונוסקה נאטסומה, ריונוסקה מיד מתאהב בה ומנסה לחזר אחריה בדרכים שונות. אך לנוקו נוקו יש דאגות אחרות: היא כל הזמן נזכרת במשהו שהיא שכחחה. חברת יצור מכונות בשם מישימה שנמצאת ביפן נשלחת במטרה ללכוד אנדרובוט התקפה, שזה בעצם נוקו נוקו וכדי להצליח במשימה החברה נאלצת לנקוט באמצעים שלא נוחים לציבור. האם יצליח ריונוסקה להתוודה באהבתו לנוקו נוקו? האם תצליח נוקו נוקו ללהיזכר במה שמציק לה בראשה? ומה יקרה בהמשך העלילה? (סיקור על ידי) It's in the not too distant future. One day Nuku-Nuku dropped in and began to live with the Natsume family. Having lost her memory, Nuku-Nuku assumed the identity of a beautiful girl named Atsuko Higuchi. She was so beautiful and gentle, and besides, she was such a great cook that Ryunosuke, 14, was all smiles. However, after her arrival in town, a series of mysterious incidents started to happen in Maneki City - Experimental machines running haywire, roaring fighter aircraft flying low, mass destruction in the city. In every case, a mysterious girl was spotted at the scene of the incident. (מתוך עמוד האנימה בMAL) שיר פתיחה: House Cat מאת Megumi Hayashibara שיר סיום: Shiawase wa Chiisana Tsumikasane מאת Megumi Hayashibara טריילר לאנימה דעה אישית: אנימה חביבה ביותר, אחת מהראשונות שצפיתי בערוץ האנימה. למרות שהאנימה די ישנה (1998) האנימציה ממש טובה ונוחה לעין. הפסקול ממש נחמד והדיבוב גם כן מתאים. אם אתם מחפשים אנימה שתשחרר אותכם מלחצים, תצחיק אותכם מדי פעם לפעם ומהנה האנימה הזו בשבילכם. http://isohunt.com/torrents/?ihq=nuku+nuku+dash - טורנט לכל הפרקים הודעה זו נערכה על ידי RanUserName: 13.01.2008, 20:18 -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
13.01.2008, 20:47
הודעה
|
|
![]() Now everybody move (move) Now everybody shake (shake) קבוצה: חברי כבוד הודעות: 10,572 תאריך הצטרפות: 24.07.07 מיקום: The Theatre of Dreams, Gardarobe משתמש מספר: 38,582 |
וואו רציני לא היה לאנימה הזו נושא קודם?
שיט >< אנימה ממש חמודה, הייתה בין הראשונות שלי [שלא הייתה בע"ה!! OO:], ישנה, יש כמה פאקים בציור, עלילה חרושה, אבל בהחלט אנימה נחמדה D: -------------------- |
|
|
|
13.01.2008, 20:47
הודעה
|
|
![]() לסביות לשלטון קבוצה: וותיקים הודעות: 2,102 תאריך הצטרפות: 6.12.06 מיקום: בבית,מפצח גרעינים משתמש מספר: 19,339 |
הכן האנימה שחזרה לא פעם ולא פעמיים בערוץ ההוא תיעבתי אותה כל פעם מחדש מיו (נדבקתי)
בכל מקרה רואים שהשקעת שעה- בשביל הסיקור הזה ועל זה תקבל להיות בעלים ^%#$% לא.(מיו) אבל קבל ח"ח D: מיו -------------------- עם אתה שומע ראפ - זה בסדר עם אתה שומע מזרחית/דיכאון - שיגרפו לך את הביצים עם פומפיה עם אתה שומע רוק ומטאל - תמשיך XD |
|
|
|
13.01.2008, 21:34
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: חברי כבוד הודעות: 4,864 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
ראיתי את זה בערוץ האנימה לפניי הרבה זמן @__@
זה מוזר. לא אהבתי את זה '-' אל תראו את זה, זאטאי יאדה! -------------------- |
|
|
|
13.01.2008, 21:39
הודעה
|
|
![]() ם: קבוצה: מוערכים הודעות: 2,590 תאריך הצטרפות: 28.01.07 מיקום: In the Watanagashi festival משתמש מספר: 23,319 |
ראיתי את זה בערוץ האנימה, זה נחמד-, אבל נוקו נוקו טי וי יותר יפה~
האנימצייה מעצבנת, ולא כ"כ טובה. והעלילה חרושה :\ -------------------- Namida no mukou ga mieru no
Kagayaite iru Chiisa na mado ni wa Ano koro mitai ni Aoi sora ga utsuru ~ Namida no muko, gundam 00 2 boku wa gundamu maistar ni nareru~ |
|
|
|
14.01.2008, 08:15
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,794 תאריך הצטרפות: 26.08.07 מיקום: In Heaven משתמש מספר: 41,748 |
סיקור נחמד יש אולי קישור להורדה ישירה?
-------------------- ![]() |
|
|
|
14.01.2008, 14:49
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 216 תאריך הצטרפות: 8.12.07 מיקום: מטר מהמחשב משתמש מספר: 51,222 |
הייתי עושה על זה סיקור אבל אני כבר לא זוכר את זה כול כך אז...
ממה שאני כן זוכר: לא ראיתי את הפרקים הראשונים (בערך 3 פרקים ראשונים) אז בהתחלה לא הבנתי כול כך את העלילה אבל בסופו של דבר הסתדרתי עלילה מאוד מורכבת וטובה, לדעתי סגנון ציור די מיושן, לצערי אחת האנימות הראשונות שראיתי (אם אני לא טועה זאת הראשונה שראיתי בHOT ANIME) ואם כבר עושים לכבוד הערוץ אז שמישהו יעשה סיקור על Spheres כי זאת לדעתי הייתה הסדרה הכי טובה שראיתי בערוץ, רק שלצערי אני כמעט ולא זוכר אותה אז אני לא כול לעשות בעצמי. -------------------- ![]() תמיד נותנים קרדיט למישהו אז: קרדיט לעצמי ![]() כנ"ל ואל תעזו לגנוב ממני! כל הזכויות שמורות! (לא שאני באמת מאמין שמישהו ירצה...) סיקורי האנימה שלי [Ghost Hunt] [Full Moon wo Sagashite] [Black Blood Brothers] [Welcome to the N.H.K] [Night Wizard] [Demonbane] My Anime List My Manga List |
|
|
|
15.01.2008, 14:39
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 192 תאריך הצטרפות: 22.10.07 מיקום: מתחת למיטה שלך XD משתמש מספר: 46,719 |
אממ זו הייתה אחת מהאנימות הראשונות שלי גם ^^
ובגלל שהיא הייתה אחת מהן אז נורא אהבתי אותה >.> עכשיו אני לא מתרגשת ממנה כל כך ואני זוכרת שבכיתי בסוף כל פעם שראיתי את הסדרה חחח. אבל אני מעדיפה את ט.ב מאשר את דאש ?__? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 09.02.2010 , 06:10 |