![]() ![]() |
01.05.2008, 22:53
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
אזהרה: כל הצופה בסרט מתבקש לא לשתות קולה או לאכול חטיפים בזמן הסרט, אחרת הסרט ההזוי הזה יגרום לכם לסחרחורת נוראית עד כדי כך שזה יהיה לא הגיוני, איך זה הגיוני בכלל אני אפילו לא מבין, לכו שאלו אנשים שצפו בסרט ההזוי הזה או שתצפו בזה בעצמכם ותבינו, כי כל מה שנכתב פה הוא גם כן הזוי OO
マインド・ゲーム Mind Game ![]() הגבלת גיל: R (על פי MAL) ז'אנרים: קומדיה, קומדיה, קומדיה ו...קומדיה, הזכרתי כבר קומדיה? זמן הפצה: 2004-08-07 סטודיו: Studio 4°C נישי מאוהב במיון (כן זו שם של אישה) מאז שפגש בה בבית ספר, בבית הספר הם החליפו מכתבים אך בסופו של דבר נישי התאכזב בגלל שמיון אוהבת עוד גבר, כשהם כבר מבוגרים (בני 20 למעשה, וזה הזמן הנוכחי של הסרט) מיון חושבת להתחתן איתו אך נישי לא רוצה ולמרות מוחו בעל הדימיון הרב הוא יודע שהיא מעולם לא תעשה משהו שתגרום לה לעזוב את אהובה השני, כששניהם הולכים לבר הקבוע שלהם הם מעורבים בריב בין שני אנשים מוזרים לחלוטין שמחפשים אדם כלשהו ואיכשהו תוך כדי ההתערבות נישי מת, הולך לגן עדן, רב עם אלוהים ואיכשהו מצליח לחזור לחיים, ולא, הוא לא חזר כפי שאתם חושבים. כשהוא חוזר לחיים הוא הורג את האדם שהרג אותו, "גונב" מכונית ולוקח איתו את אהובתו ואת אחותו של אהובתו וכך הם נוסעים במהירות מופרזת עד שהמשטרה והיאקוזה באים ועכשיו זה כבר לא סתם מרדף רגיל שרואים בסרטים, זהו מרדף שרואים רק בסרטים הזויים לחלוטין, בכל אופן תוך כדי ניסיון הימלטות נישי, אהובתו ואחותו של אהובתו איכשהו נסחפו אל מקום בלב הים כשאת היציאה מפריד גל ענקי שרק כאשר הגיבורים שלנו יהיו אמיצים מספיק הם יוכלו בדרך הזויה כלשהי לחצות את הגל. (אחרי צפייה בסרט אפשר לסקר בצורה הזויה לחלוטין סרט הזוי, אז אל תאמרו שלא השקעתי! כי זה הזוי מדי מכדי לתקצר~) דעה אישית~ עלילה - יש עלילה, אך בהמשך היא נעשית להכי לא הגיונית ולהזויה ביותר, זה למה היא כל כך הצחיקה אותי~ אנימציה - אנימציה שאכן מתאימה לסרט הזוי שכזה, אפילו בקטעים שלא הייתי צריך לצחוק צחקתי רק בגלל האנימציה המצחיקה~ דמויות - כל דמות אחת אחת יש דמיון מפותח מצחיק פחות או יותר, גם הדמויות המשניות עזרו בהתפתחות העלילה, הדמות היחידה שעיצבנה אותי זה הדמות שהופיעה בזמן המרדף, יכלו לעשות מלא אבל מלא דברים יותר מצחיקים מאשר למשוך זמן רק עליו~ פסקול - מוזיקה מתאימה בהחלט, היא אינה נשמעת היטב אך רק כשרוצים היא נשמעת בדרך ההזויה ביותר, על הדיבובים אין מה לאמר כל כך~ הנאה - סרט הזוי, הנאה הזויה, אי אפשר לאמר יותר מזה על סרט מצחיק והזוי שכזה~ טורנט לסרט - http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...%5D.mkv.torrent כדי להפעיל את הסרט צריך להתקין את הקודק CCCP, ניתן להורידו מכאן: http://www.cccp-project.net/ אבל אם אין לכן כוח\המחשב שלכם חלש מדי בשביל קובץ שכזה, הנה טורנט לסרט בXviD על ידי קבוצה אחרת שתרגמה: http://www.thejollyroger.org/tracker/torre...%5D.avi.torrent -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
01.05.2008, 23:53
הודעה
|
|
![]() ?Got it Memorized קבוצה: משגיחים הודעות: 4,188 תאריך הצטרפות: 6.10.06 מיקום: רחוק משתמש מספר: 15,268 |
תספור כמה פעמים כתבת את המילה הזוי
אני הולך לראות את זה ואני עומד לצפות למזהו... הזוי -------------------- ![]() |
|
|
|
02.05.2008, 00:21
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
תספור כמה פעמים כתבת את המילה הזוי אני הולך לראות את זה ואני עומד לצפות למזהו... הזוי 13, כולל את המשפט שכתבתי בתיאור הנושא. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
02.05.2008, 09:47
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 8,304 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
עם הכרות עם יצירות אחרות של היוצר של הסרט הזה, זה בהחלט סרט הזוי. י--י;
רציתי לראות את הדבר הזה הרבה זמן, אבל זה נראה כ"כ מעוות. אולי אח"כ. -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 10:27
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 974 תאריך הצטרפות: 27.02.07 משתמש מספר: 26,981 |
סטודיו 4C פור דה ווין
אנשים פה לא מבינים איכות צ'יב לדוגמא. שנותנת לextra ציון 1 ם.ם תראו mizu no kobata, או kung fu love עכשיו זה דברים לעניין בכ"מ, לא מתכנן לראות את זה. סתם לא נוטה לראות סרטי אנימה אבל בגלל שזה 4C חשבתי על זה בזמנו נראה מה יבוא לי~ סיקור..משעשע -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 13:30
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: חברי כבוד הודעות: 4,864 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
נתתי לאקסטרה 1 בגלל ההשלכות של זה. התחלתי לצחוק כמו משוגעת כל פעם ששמעתי את המילה אקסטרה.
4 מעלות 333> -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 14:35
הודעה
|
|
![]() כינוי מטומטם >< קבוצה: רשומים הודעות: 391 תאריך הצטרפות: 28.12.07 מיקום: חולון משתמש מספר: 53,029 |
וואו באמת נשמע הזוי S=
יש סיכוי שאני אראה כשיהיה לי משעמם ..... אחלה סיקור D; -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 14:49
הודעה
|
|
![]() דמי ירוק ליבי שלך חיפה אני אוהב אותך! קבוצה: וותיקים הודעות: 2,434 תאריך הצטרפות: 7.01.06 מיקום: אני פה ושם! משתמש מספר: 6,759 |
אם זה הזוי זה בישבילי D'';
עם זה עד כדיי כך הזוי אני מוריד~~ שם דיי דפוק מיון לא? ח"ח על הסיקור -------------------- חתחתול |
|
|
|
02.05.2008, 14:56
הודעה
|
|
![]() Get Wild And Tough בדוק זה אתה קבוצה: חברי כבוד הודעות: 2,260 תאריך הצטרפות: 25.01.06 מיקום: באוהל משמיכות. משתמש מספר: 7,180 |
לווייתן ם.ם
במבחן בנביא לא הצלחתי להפסיק לחשוב על זה אח"כ. מהבמאי שמוציא את קאיבה העונה. |
|
|
|
02.05.2008, 15:32
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: חברי כבוד הודעות: 1,296 תאריך הצטרפות: 3.03.08 מיקום: בתוך הנייר משתמש מספר: 55,626 |
כמה שמתאים לי להוריד את הסרט הזה....
יש לי חברה הזוייה בדיוק כמוהו היום... תקטין את הפונט, אבל חוץ מזה אחלה סיקור! נישמע סרט טוב... הזוי... הודעה זו נערכה על ידי -noy-: 02.05.2008, 15:32 -------------------- ![]() רק דגים מתים שוחים עם הזרם. |
|
|
|
02.05.2008, 16:57
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 974 תאריך הצטרפות: 27.02.07 משתמש מספר: 26,981 |
לווייתן ם.ם במבחן בנביא לא הצלחתי להפסיק לחשוב על זה אח"כ. מהבמאי שמוציא את קאיבה העונה. וואי Kaiba זה מגניב -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 18:56
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: חברי כבוד הודעות: 4,864 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
Kaiba זה הזוי לחלוטין. הוא רץ, קופץ על ציפור ועף אחרי מטוס ואז נתקל בעמוד, וחוזר @_______@"
והעיצוב דמויות שמה מעניין. בפרק 2 בוטר בכלל השתובב לו 3; [כן, זאת רמיזה שמישהו יפתח דיון על קאיבה] -------------------- |
|
|
|
02.05.2008, 19:47
הודעה
|
|
Kaiba זה הזוי לחלוטין. הוא רץ, קופץ על ציפור ועף אחרי מטוס ואז נתקל בעמוד, וחוזר @_______@" והעיצוב דמויות שמה מעניין. בפרק 2 בוטר בכלל השתובב לו 3; [כן, זאת רמיזה שמישהו יפתח דיון על קאיבה] בוטר הזה משתרלל חבל על הזמן [לא, זה לא יהיה אני] -------------------- |
|
|
|
04.05.2008, 04:04
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 731 תאריך הצטרפות: 22.02.07 מיקום: מאחוריך... משתמש מספר: 26,488 |
וואוו.. עוד הזייה..
בידיוק ביום שלישי הזה ניפטר הממציא של הסם הממש הזוי ה אל אס די .. איזה סאט מעולה ביכדי לינצור את שמו לעד.. ^^ תודה על הסיקור .. והפונט הזוי מידי.. ~ -------------------- |
|
|
|
04.05.2008, 05:59
הודעה
|
|
![]() das Leben saugt קבוצה: רשומים הודעות: 1,511 תאריך הצטרפות: 28.02.07 מיקום: מאחורי היער אחת,שתיים,שלוש.... משתמש מספר: 27,028 |
שתי מילים שחזרו על עצמן
איכשהו והזוי התקציר הזויXDDDDD אה ניראה מה היה מקווה שהיה סרט>.< ועד כמה זה הזוי... -------------------- ![]() *_* אני כולכך גאה (בעצמי) |
|
|
|
04.05.2008, 14:58
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 69 תאריך הצטרפות: 17.04.08 משתמש מספר: 56,765 |
נשמע מעניין
-------------------- |
|
|
|
04.05.2008, 22:05
הודעה
|
|
![]() Dont drink and drive, smoke and fly קבוצה: חברי כבוד הודעות: 6,659 תאריך הצטרפות: 16.01.06 מיקום: כפר סבא משתמש מספר: 6,960 |
חח נראה ממש נחמד.
מוריד. תודה רבה על הסיקור ^^ ובשביל שזה יהיה 14.. זה עד כדי כך הזוי ם_ם? |
|
|
|
04.05.2008, 22:52
הודעה
|
|
![]() דמי ירוק ליבי שלך חיפה אני אוהב אותך! קבוצה: וותיקים הודעות: 2,434 תאריך הצטרפות: 7.01.06 מיקום: אני פה ושם! משתמש מספר: 6,759 |
אחריי שראיתי את הסרט
O"O? הוא לא היה מובן כאילו זה כמו לעשות אנימה שמישהו קופץ מהגג ופוגש יונים שמצילות אותו וצוחקות על אתיופים לא גרוע אהבתי מאוד את ההזיות היה קטע שפשוט הקולה שלי הרגה את המיקלדת(במיקרה היידים שלי נרפו והכוס נפלה למקשים הקטנים שאני מקליד איתם) לא יגיד שזה היה גרוע כול אחד מיכם יודע שההזיות עושה פה הרבה - >< קיבה זה מגניב הבנו תפסיקו לירמוז על זה תיפתחו כבר וזהוא (לא שאני רומז משהו). -------------------- חתחתול |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 09.02.2010 , 06:10 |