![]() ![]() |
12.12.2007, 21:52
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
Kyou no Go no Ni
שמות נוספים: Today In Class 5-2 (אנגלית) 今日の5の2 (יפנית) היום בכיתה ה'2 (עברית) סטודיו: Shinkuukan ז'אנרים: קומדיה, אצ'י, חיי בית ספר מספר פרקים: 4 זמן פרק: 28 דקות זמן יציאה: 2006-03-24 סוג: OAV הגבלת גיל: ילדים בכיתה ה' חרמנים ומעלה (מה אני עוד יכול לאמר? OO) אנימה המבוססת על המנגה בת הווליום האחד של שאקוראבה קוהארו. האנימה מתארת את חיי הבית ספר בכיתה ה' בצורה קצת שונה ומיוחדת. הגיבור הראשי באנימה, סאטו ריאוטה תלמיד חכם ופעיל שתמיד מצליח להסתבך בצרות באופן סוטה עם תלמידות הכיתה שלו שמתקרבות לגיל ההתבגרות שלהן. האנימה מציגה דמויות שמזכירות את הדמויות מאזומאנגה עם שילוב מושלם של הומור בית-ספרי ורמיזות מיניות בוטות. כיתה ה' כמו שהייתם רוצים לזכור אותה! (התקציר נלקח מתוך העמוד הפרויקט של KaT \ המידע נלקח מתוך האתר AniDB) ![]() An ecchi, school-life comedy show about Ryota Satou and his hilarious events and, often perverted, situations that he goes through and ends up in. (מתוך האתר ANN) שיר פתיחה "Baby Love" by Mai Kadowaki, Mamiko Noto & Mikako Takahashi שירי סיום #1: "Yakusoku" על ידי Mai Kadowaki, Mamiko Noto & Mikako Takahashi #2: "Sakurairo Kaze" על ידי Mai Kadowaki, Mamiko Noto & Mikako Takahashi הורדות http://www.baka-updates.com/search.php?typ...%20Go%20no%20Ni - טורנטים, תרגום לאנגלית, מכיל את כל הפרקים. http://anime.fansub.tv/series.php/771/Kyou...20Go%20no%20Ni/ - טורנטים, הורדה ישירה ובצד יש אונלין. כדי להוריד פרק יש ללחוץ למטה בEpisode Guide על הפרק המבוקש. http://anime-direct.com/series.php?ID=233 - הורדה ישירה לכל הפרקים. http://www.kateam.org/index.php?p=bittorent - עמוד הביטורנט של KaT, רדו למטה עד שתראו את את התמונה שכתוב בה 'היום בכיתה ה'2' ולחצו עליה כדי להתחיל להוריד. התרגום העברי הטוב ביותר ^^ הודעה זו נערכה על ידי RanUserName: 13.12.2007, 15:38 -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
12.12.2007, 22:06
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 583 תאריך הצטרפות: 23.11.07 מיקום: בבית שלי, בחדר שלי, מול המחשב. אין סיכוי שתמצאו אותי בשום מקום אחר. משתמש מספר: 49,827 |
נשמע... מעניין. אני לא יודעת מה קורה ביפן, אבל בכיתה ה' שיחקתי בברביות, ולא ניסיתי להתמזמז עם חבריי לספסל הלימודים.
אני אראה אותה כשאני אגמור עם הרשימה שלי. זה רק 4 פרקים, אחרי הכל. -------------------- |
|
|
|
12.12.2007, 22:10
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
נשמע... מעניין. אני לא יודעת מה קורה ביפן, אבל בכיתה ה' שיחקתי בברביות, ולא ניסיתי להתמזמז עם חבריי לספסל הלימודים. אני אראה אותה כשאני אגמור עם הרשימה שלי. זה רק 4 פרקים, אחרי הכל. אבל פה מדובר בילדים חרמנים XD וכן לא צריך להתאמץ כדי להוריד את האנימה הודעה זו נערכה על ידי RanUserName: 12.12.2007, 22:10 -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
12.12.2007, 22:23
הודעה
|
|
![]() fangirls have more fun קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 4,279 תאריך הצטרפות: 3.08.07 מיקום: מאחוריך |: משתמש מספר: 39,448 |
וואי אנימה נחמדה D: היו קטעים ממש מצחיקים XD
הפרצופים האילה שריאוטה עשה היו מזה טובים >< הזכירו לי אייר גיר טיפה. קיצר אחלה אנימה לעביר איתה תזמן -------------------- |
|
|
|
12.12.2007, 22:46
הודעה
|
|
![]() Hinamizawa Syndrome קבוצה: פקחים הודעות: 12,433 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
הייתי אומרת ח"ח על הסיקור אבל לא עשית כמעט כלום חוץ מלהעתיק מקאט ומANN
X: נמ.. מבין אנימות האצ'י הבודדות שהצלחתי להנות מהן~ הסיטואציות לא צפויות ומשעשעות, לעיתים הסיטואציות לא כ"כ תואמות ילדים בכיתה ה' X: הסיומת הראשונה (גם בגלל שיש בה מאמיקו נוטו ;; ) מעולה לדעתי, הפתיח טפשי. -------------------- Prototype בלוג ביקורות שאוהב שנכנסים אליו~
![]() Iroaseteku sekai no uta, bokura wa owari e tabi o suru Sono tsuka no ma ni kimi to deatta, inochi o kezuru you ni Toki no mukou ni tashika ni atta, haruka na kokyou kitto yukeru no Ai o mienai yoru no mukou ni Maboroshi no sora |
|
|
|
12.12.2007, 22:49
הודעה
|
|
![]() ●JackPot● קבוצה: וותיקים הודעות: 6,414 תאריך הצטרפות: 2.04.06 מיקום: פ"ת משתמש מספר: 8,877 |
אנימה יפה
איך אני רוצה שהיה לה המשך של עד סוף תיכון או משהו כזה X] יכול להיות מעניין=] -------------------- קרדיט עצום לBomB&Gong על החתימה המגניבה
![]() הקליפ הכי שולט שראיתם בחיים שלכם על TTGL http://anime-il.showme.co.il/index.php?sho...HE+BLACK+PARADE חובה צפייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "כל עוד זה ישפיע על כל העולם לא איכפת לי שזה ימשך רק לשניה אחת". |
|
|
|
12.12.2007, 22:51
הודעה
|
|
![]() Hinamizawa Syndrome קבוצה: פקחים הודעות: 12,433 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
אנימה יפה איך אני רוצה שהיה לה המשך של עד סוף תיכון או משהו כזה X] יכול להיות מעניין=] דווקא לדעתי טוב שזה נגמר ככה. קצר ולעניין X: אחרי אורך מסויים זה מאבד מהפואנטה ונהיה הרבה פחות טוב. -------------------- Prototype בלוג ביקורות שאוהב שנכנסים אליו~
![]() Iroaseteku sekai no uta, bokura wa owari e tabi o suru Sono tsuka no ma ni kimi to deatta, inochi o kezuru you ni Toki no mukou ni tashika ni atta, haruka na kokyou kitto yukeru no Ai o mienai yoru no mukou ni Maboroshi no sora |
|
|
|
13.12.2007, 03:07
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 731 תאריך הצטרפות: 22.02.07 מיקום: מאחוריך... משתמש מספר: 26,488 |
נשמע שקסי... אבל ההורדה של KAT לא מוגדרת כראשי.. (מה שזה לא אומר..)
טופ נו אז שהיה און ליין... -------------------- |
|
|
|
13.12.2007, 07:02
הודעה
|
|
![]() ●JackPot● קבוצה: וותיקים הודעות: 6,414 תאריך הצטרפות: 2.04.06 מיקום: פ"ת משתמש מספר: 8,877 |
אנימה יפה איך אני רוצה שהיה לה המשך של עד סוף תיכון או משהו כזה X] יכול להיות מעניין=] דווקא לדעתי טוב שזה נגמר ככה. קצר ולעניין X: אחרי אורך מסויים זה מאבד מהפואנטה ונהיה הרבה פחות טוב. זה ברור שאם יאריכו את הפרקים זו כבר תהיה סדרה אחרת אבל עדיין יש לזה את הפוטנציאל להיות אנימה ארוכה וטובה. -------------------- קרדיט עצום לBomB&Gong על החתימה המגניבה
![]() הקליפ הכי שולט שראיתם בחיים שלכם על TTGL http://anime-il.showme.co.il/index.php?sho...HE+BLACK+PARADE חובה צפייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "כל עוד זה ישפיע על כל העולם לא איכפת לי שזה ימשך רק לשניה אחת". |
|
|
|
13.12.2007, 09:56
הודעה
|
|
|
Marching Fishes! קבוצה: ראשיים הודעות: 5,625 תאריך הצטרפות: 17.08.06 מיקום: ארץ לעולם לא משתמש מספר: 13,237 |
אחלה סדרה למי שרוצה הפסקה מדברים כבדים. בהחלט מצחיק מאוד ומשעשע.
אהבתי אותה. -------------------- ![]() הטיול שלי ביפן בקרו באתר שלי http://myanimelist.net/animelist/TheStoryteller :MAL ככה הכל התחיל: http://www.anime-il.com/index.php?s=&s...t&p=1119254 גם אני אוהב יאוי ----------------------------------- משגיח פורום מחשבים לשעבר משגיח פורום יפן לשעבר פקח לשעבר ראשי לשעבר משגיח פורום מרצ'נדייס ובחזרה לראשי^^ |
|
|
|
13.12.2007, 11:05
הודעה
|
|
![]() Touhouphil קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 1,956 תאריך הצטרפות: 13.07.06 מיקום: Gensokyo משתמש מספר: 12,169 |
נמנמ, נראה נחמד *מוסיף לMAL*
אה תמיד אנימות כאלה הן מצחיקות {: וד"א לפי השם ביפנית זה לא אומר "היום בכיתה 5-2" אלא "היום ב 5-2" לא כתוב כיתה בשם אז אני לא מבין למה תרגמו את זה ככה X: -------------------- |
|
|
|
13.12.2007, 11:31
הודעה
|
|
|
Marching Fishes! קבוצה: ראשיים הודעות: 5,625 תאריך הצטרפות: 17.08.06 מיקום: ארץ לעולם לא משתמש מספר: 13,237 |
בגלל שהכיתות זה מספרים. אז היום ב5-2 יהיה פחות מובן לאנשים פה, אז תרגמו את זה לכיתה ה' (5) 2
-------------------- ![]() הטיול שלי ביפן בקרו באתר שלי http://myanimelist.net/animelist/TheStoryteller :MAL ככה הכל התחיל: http://www.anime-il.com/index.php?s=&s...t&p=1119254 גם אני אוהב יאוי ----------------------------------- משגיח פורום מחשבים לשעבר משגיח פורום יפן לשעבר פקח לשעבר ראשי לשעבר משגיח פורום מרצ'נדייס ובחזרה לראשי^^ |
|
|
|
13.12.2007, 12:48
הודעה
|
|
![]() ם: קבוצה: מוערכים הודעות: 2,590 תאריך הצטרפות: 28.01.07 מיקום: In the Watanagashi festival משתמש מספר: 23,319 |
האנימת אצ'י שהכי אהבתי (לא שראיתי הרבה XD).
הקומדיה שם, אפשר להגיד לא לטעמי.. םO" השירי פתיחה והסיום, נחמדים- ~ בכללי, אנימה חמודה, ומומלצת. P: -------------------- Namida no mukou ga mieru no
Kagayaite iru Chiisa na mado ni wa Ano koro mitai ni Aoi sora ga utsuru ~ Namida no muko, gundam 00 2 boku wa gundamu maistar ni nareru~ |
|
|
|
13.12.2007, 16:27
הודעה
|
|
הוספי עוד הורדות ישירות למי שמתעצל דרך הביטורנט או שלא מצליח באתר השני =]
-------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
13.12.2007, 22:25
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 388 תאריך הצטרפות: 29.11.07 מיקום: In my dying dream משתמש מספר: 50,235 |
נשמע... מעניין. אני לא יודעת מה קורה ביפן, אבל בכיתה ה' שיחקתי בברביות, ולא ניסיתי להתמזמז עם חבריי לספסל הלימודים. אני אראה אותה כשאני אגמור עם הרשימה שלי. זה רק 4 פרקים, אחרי הכל. אבל פה מדובר בילדים חרמנים XD וכן לא צריך להתאמץ כדי להוריד את האנימה ילדים בכיתה ה'? חרמנים? לא מתקשר לי. *מכניסה לרשימה* -------------------- " לא כל הזהב יש לו זוהר, לא כל תועה-דרך יאבד. גם בא בימים יש לו תואר ושרש עמק לא ישמד. מרמץ תצא אש וחרב, באפל האור יסתר; גם להב נשבר יהיה חרב וההלך ישוב ויכתר." |
|
|
|
13.12.2007, 23:19
הודעה
|
|
נשמע... מעניין. אני לא יודעת מה קורה ביפן, אבל בכיתה ה' שיחקתי בברביות, ולא ניסיתי להתמזמז עם חבריי לספסל הלימודים. אני אראה אותה כשאני אגמור עם הרשימה שלי. זה רק 4 פרקים, אחרי הכל. אבל פה מדובר בילדים חרמנים XD וכן לא צריך להתאמץ כדי להוריד את האנימה ילדים בכיתה ה'? חרמנים? לא מתקשר לי. *מכניסה לרשימה* הם לא חרמנים או משהו כזה פשוט יש הרבה קטעי אצ'י דברים שאת יכולה למצוא בחוברות סקס לפדופילים XD -------------------- קרדיט עצום לBomB&Gong על החתימה המגניבה
|
|
|
14.12.2007, 00:07
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 381 תאריך הצטרפות: 15.12.06 מיקום: ואם אני יגיד זה יעזור לכם? משתמש מספר: 20,063 |
זו סדרה נחמדה. התרגום ביוטיוב קצת קטן מדי והגיל שהסדרה מדבר עליו גם קטן מדי בכיהת ה אנשים אל חושבים כאלו
לדעתי היו צריכם לעשות את הסדרה יותר לכיוון של כיתה ז ולסיכום סדרה נמחמדה הערפד הבלונדיני זה הילד או ילדה? -------------------- [size="6"][/size]
קרדיט לgoldenfire על החתימה ![]() תודה לעצמי על מציאת התמונה XD Pepole =shit!!!!! |
|
|
|
14.12.2007, 04:55
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 731 תאריך הצטרפות: 22.02.07 מיקום: מאחוריך... משתמש מספר: 26,488 |
הוספי עוד הורדות ישירות למי שמתעצל דרך הביטורנט או שלא מצליח באתר השני =] תודה^^ עכשיו זה עובד לי.. אני בפרק 2 .. זה פשוט .. איצ'י מידי.. .. ממליץ~ -------------------- |
|
|
|
14.12.2007, 10:20
הודעה
|
|
![]() Veni, Vidi, Vici. קבוצה: חברי כבוד הודעות: 848 תאריך הצטרפות: 22.04.07 מיקום: לא באמת קיימת. משתמש מספר: 31,510 |
הייתי אומרת ח"ח על הסיקור אבל לא עשית כמעט כלום חוץ מלהעתיק מקאט ומANN X: נמ.. מבין אנימות האצ'י הבודדות שהצלחתי להנות מהן~ הסיטואציות לא צפויות ומשעשעות, לעיתים הסיטואציות לא כ"כ תואמות ילדים בכיתה ה' X: הסיומת הראשונה (גם בגלל שיש בה מאמיקו נוטו ;; ) מעולה לדעתי, הפתיח טפשי. נונה רואה\ראתה אצ'י? רוני מופתעת O: אני חושבת שאולי אתחיל היום, אחפש לי כמה מקורות אונליין @: נשמע... משעשע [: |
|
|
|
14.12.2007, 12:42
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 297 תאריך הצטרפות: 5.03.07 מיקום: רמת גן משתמש מספר: 27,620 |
נשמע מצחיק:]]]
הוספתי לרשימהP: -------------------- בשיפוצים, או יותר נכון - עדיין אין לי חתימהXD
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 09.02.2010 , 06:10 |