![]() ![]() |
15.12.2007, 12:47
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
Oengai Teacher שמות נוספים: おねがい☆ティーチャー (יפנית) Please Teacher (אנגלית) המורה בבקשה (תרגום לעברית בצורה מוזרה) ז'אנרים: דרמה, קומדיה, אצ'י, רומנטיקה, מד"ב. סוג: TV סטודיו: Doumu זמן הרצה: 2002-01-10 עד 2002-03-28 מספר פרקים: 12+ספיישל זמן פרקים: 22 דקות הגבלת גיל: 12+ \ מיזוהו קאזאמי (Mizuho Kazami) היא אומנם חוצנית מכוכב אחר, אבל כאשר נחתה על כדור הארץ האדם הראשון שהיא ראתה זה את קוסאנאגי קיי (Kusasangi Kei), לקיי יש מחלה שגורמת לו "לעצור", יותר נכון לעילפון. לפני מספר שנים כשהוא היה בגיל 15 הוא נעצר למשך שלושה שנים וכשהתעורר כל החברים שהכיר בעבר עברו או לבית ספר אחר או שסיימו ללמוד לכן היה עליו למצוא חברים חדשים. כאשר קיי ראה את החללית של מיזוהו הוא ראה גם את החוצן שיצא ממנו, לכן כמו בן אדם רגיל הוא היה מפוחד וברח מהאזור. למחרת כשהגיע לבית ספר הסתובבו שמועות רבות על כך שעב"ם נחת בעיירה, כמובן שהדבר השני הכי מפתיע זה שהמורה (זכר) שלהם פרש מבית הספר והמחליף שלו זה מורה (נקבה) כמובן שעד פה העניינים מסתדרים אבל כאשר קיי מגלה שהמורה שלו עומדת להיות השכנה שלו הדברים מסתבכים והוא מגלה שהיא חוצנית. כמובן שהוא צריך לשמור בסוד את זה שהיא חוצנית אבל כשהעניינים מסתבכים עוד יותר הם נאלצים להתחתן, תוך מספר ימים הם התחתנו תוך כדי כך שהם שומרים את זה בסוד, עכשיו לא רק שקיי צריך לשמור בסוד את זה שמורתו היא חוצנית אלא גם שהיא אשתו. (סיקור על ידי) שיר פתיחה: Shooting Star שיר סיום: Sora no Mori De (פרק 1-11, ספיישל), Love a Riddle (פרק 12) onegai twins - עקב ההצלחה של האנימה הסטודיו החליט להמשיך וליצור את האנימה ההמשכית של onegai teacher שהיא onegai twins. אומנם יש כאלו שיאמרו שמומלץ לצפות לפני onegai twins את onegai teacher אבל אני אומר לכם שלא חובה ושלמרות שיש דברים שיש בonegai teacher שיש בonegai twins לכן רק אם בא לכם לעשות לכם מין 'ספיישל' של שתי סדרות שההמשכיות שלהן חובה. אם אתם מעוניניים באנימת ההמשך ולא באנימה הזו בבקשה כנסו לסיקור של האנימה שנכתב על ידי המשתמש הישן שלי - לחץ כאן לסיקור. דעה אישית: אנימה מאד נחמדה וטובה. למרות שמדובר באנימה של 2001 האנימציה מאד טובה ומתאימה. העלילה מאד מרתקת במיוחד כשמדובר בדמויות הראשיות שזה מיזוהו וקיי שלדעתי היה צריך לעשות משהו נחמד יותר מזה. הפסקול גם כן נחמד, אבל לפעמים יש פעמים שאני שומע את המוזיקה ומדברים וזה כאילו יש מוזיקה ברקע סתם, השיר סיום לדעתי ממש לא נחוץ אבל השיר פתיחה ממש יפה וזה ממש דומה לOnegai Twins. האנימה הזאת היא אחת מאלו שראוי לשבץ ברשימת האנימה שלכם. הורדות פרקים: http://realitylapse.com/info/oteacher/splash.php - הורדה ישירה http://www.mininova.org/tor/550457 - טורנט לכל האנימה הודעה זו נערכה על ידי RanUserName: 15.12.2007, 15:33 -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
15.12.2007, 12:51
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: חברי כבוד הודעות: 4,864 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
סיקור טוב מאוד 3:
האנימה הזאת מאוד מרתיעה אותי @_@ העלילה של זה מאוד קיצ'ית ולפי מה שראיתי, האנימצייה לא משהו X= -------------------- |
|
|
|
15.12.2007, 13:09
הודעה
|
|
![]() ●JackPot● קבוצה: וותיקים הודעות: 6,414 תאריך הצטרפות: 2.04.06 מיקום: פ"ת משתמש מספר: 8,877 |
אנימה חמודה אבל דבר אחד שלא אהבתי בא זה הדרמה=[
אהבתי יותר את Onegai Twins על פי דעתי יותר יפה ופחות דרמה=] נ.ב עוד משהו מסריח בOnegai Teacher זה שלא הצלחתי למצוא את האנימה בדיבוב יפני=\ -------------------- קרדיט עצום לBomB&Gong על החתימה המגניבה
![]() הקליפ הכי שולט שראיתם בחיים שלכם על TTGL http://anime-il.showme.co.il/index.php?sho...HE+BLACK+PARADE חובה צפייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "כל עוד זה ישפיע על כל העולם לא איכפת לי שזה ימשך רק לשניה אחת". |
|
|
|
15.12.2007, 13:23
הודעה
|
|
![]() Hinamizawa Syndrome קבוצה: פקחים הודעות: 12,433 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
אני היחידה שלא סבלה את זה וראתה בקושי פרק?
מבין האצ'ים שלא סבלתי, חוץ מהפתיח הכל ממוצע מינוס. עוד אחת מסוג הסדרות שאפשר לומר עליהן "אצ'י וזהו", העלילה פתטית לגמרי ומעצבנת. לא מצאתי סיבה הגיונית להמשיך את זה מעבר לפרק הראשון. ציטוט הוא נעצר למשך שלושה שנים *שלוש. -------------------- Prototype בלוג ביקורות שאוהב שנכנסים אליו~
![]() Iroaseteku sekai no uta, bokura wa owari e tabi o suru Sono tsuka no ma ni kimi to deatta, inochi o kezuru you ni Toki no mukou ni tashika ni atta, haruka na kokyou kitto yukeru no Ai o mienai yoru no mukou ni Maboroshi no sora |
|
|
|
15.12.2007, 13:35
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 976 תאריך הצטרפות: 16.01.05 משתמש מספר: 55 |
ראיתי בהתחלה רק קליפים של הסדרה והיא מאוד הרתיעה אותי, במיוחד הגילאים של הראשיים, הילד הזה לא סיים בית ספר והחוצנית (שלא ידעתי שהיא חוצנית עד עכשיו) נראית כבת 30...
מה זה Onegai Twins? השיר סיום love a riddle ממש יפה, השיר פתיחה גם יפה אבל קצת פחות, את השיר הסיום השני אף פעם לא שמעתי או שאני מתבלבל ואת הפתיחה לא שמעתי... אין לי ממש רצון לצפות בסדרה הזו, אל סיקור יפה, ח"ח על ההשקעה... -------------------- ![]() תודה רבה רבה לkakashi1 ![]() תודה ענקית ל-tuka כולם להיכנס לפורום סיפורים! סיפור שלי: נארוטו - לפני 2! כי גם אני ראיתי רוזן מיידן - desu! |
|
|
|
15.12.2007, 15:26
הודעה
|
|
![]() יש לי תמונות סוטות בפרופיל, כנסו :P קבוצה: מוערכים הודעות: 2,756 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
ראיתי בהתחלה רק קליפים של הסדרה והיא מאוד הרתיעה אותי, במיוחד הגילאים של הראשיים, הילד הזה לא סיים בית ספר והחוצנית (שלא ידעתי שהיא חוצנית עד עכשיו) נראית כבת 30... מה זה Onegai Twins? השיר סיום love a riddle ממש יפה, השיר פתיחה גם יפה אבל קצת פחות, את השיר הסיום השני אף פעם לא שמעתי או שאני מתבלבל ואת הפתיחה לא שמעתי... אין לי ממש רצון לצפות בסדרה הזו, אל סיקור יפה, ח"ח על ההשקעה... אני בעיקר כתבתי את הסיקור כדי שיהיה גם סיקור לאנימה הזו, למעשה, את otwins אהבתי יותר אבל יותר רצוי לראות אותה אחרי oteacher מכיוון שהקטע עם כל החללית שנוחתת זה כמעין הרעיון להתחלה של otwins, ראיתי גם בנוסף את otecher לפני איזה שנה רק בשביל לראות otwins ועכשיו צפיתי שוב רק כדי לכתוב את הסיקור. לגבי onegai twins, יש סיקור עליה שנכתב על ידי המשתמש הישן שלי באינדקס סיקורים, שכחתי גם לכתוב משהו לגבי otwins בסיקור אז כשאכתוב תקרא את מה שכתבתי. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
15.12.2007, 16:35
הודעה
|
|
![]() The fire that burns everything קבוצה: רשומים הודעות: 249 תאריך הצטרפות: 1.06.06 מיקום: הוד השרון (בדיחות נדושות זה ללוזרים) משתמש מספר: 10,742 |
Wow how I remember 'Onegai teacher'... its by far one of my very first anime.
Well returning to the main subjact, its a very cute anime. Even though by now(well it wasent 2 years ago ;XDD) its kinda old, the graphics still suprise me. well, as I said - A cute anime. not something too special like, say 'shuffle' but its nice. I would give it a 8.5 grade -------------------- ![]() .a scarlet eyed guest will pay a visit to your store half angel, half demon ?have you yet exposed the secret of the months the frosty moon should be especially pleased with this fact for the sake of acting as a medium for the guest under the scorching sun you may room alone with a man who revolts against the cross the fake december moon is ripped from the calender **and only 6 pages remain** הגעתי מקום שלישי בתחרות השה"מים ספוילר:
Boredom לשעבר! הולי קראפ, אני וותיק!! יחי פורום מ"ת! |
|
|
|
15.12.2007, 16:35
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 974 תאריך הצטרפות: 27.02.07 משתמש מספר: 26,981 |
twins בא לפני teacher?
ברצינות? Oo זה כ"כ לא נראה ככה יש דברים בtwins שאפשר להבין רק אם רואים teacher S: לדעתי צריך לראות teacher קודם אם כבר רואים את זה אבל בתכלס, זאת אנימה משעממת בטירוף לא מצחיקה ולא מעניינת במיוחד לדעתי לפחות~.~ twins עוד היה נחמד במידה הזויה כלשהי אבל teacher היה די בזבוז זמן מבחינתי~ תודה על הסיקור -------------------- |
|
|
|
15.12.2007, 16:39
הודעה
|
|
![]() The fire that burns everything קבוצה: רשומים הודעות: 249 תאריך הצטרפות: 1.06.06 מיקום: הוד השרון (בדיחות נדושות זה ללוזרים) משתמש מספר: 10,742 |
twins בא לפני teacher? ברצינות? Oo זה כ"כ לא נראה ככה יש דברים בtwins שאפשר להבין רק אם רואים teacher S: לדעתי צריך לראות teacher קודם אם כבר רואים את זה אבל בתכלס, זאת אנימה משעממת בטירוף לא מצחיקה ולא מעניינת במיוחד לדעתי לפחות~.~ twins עוד היה נחמד במידה הזויה כלשהי אבל teacher היה די בזבוז זמן מבחינתי~ תודה על הסיקור .?what are you talking aboutO.o? 'Onegai teacher' comes before 'Onegai twins
?Whos the idiot who tald you it was after -------------------- ![]() .a scarlet eyed guest will pay a visit to your store half angel, half demon ?have you yet exposed the secret of the months the frosty moon should be especially pleased with this fact for the sake of acting as a medium for the guest under the scorching sun you may room alone with a man who revolts against the cross the fake december moon is ripped from the calender **and only 6 pages remain** הגעתי מקום שלישי בתחרות השה"מים ספוילר:
Boredom לשעבר! הולי קראפ, אני וותיק!! יחי פורום מ"ת! |
|
|
|
15.12.2007, 16:43
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 297 תאריך הצטרפות: 5.03.07 מיקום: רמת גן משתמש מספר: 27,620 |
ראיתי די מזמן את twins.. זה היה נחמד והרבה אצ'י..
אונגאי טיצ'ר קצת מרתיע אותי בגלל שזה מורה ותלמיד שזה קצת.. לא יודעת.. נדוש? אבל נגיד שאני אוסיף את זה לרשימהXD -------------------- בשיפוצים, או יותר נכון - עדיין אין לי חתימהXD
|
|
|
|
15.12.2007, 17:17
הודעה
|
|
twins בא לפני teacher? ברצינות? Oo זה כ"כ לא נראה ככה יש דברים בtwins שאפשר להבין רק אם רואים teacher S: לדעתי צריך לראות teacher קודם אם כבר רואים את זה אבל בתכלס, זאת אנימה משעממת בטירוף לא מצחיקה ולא מעניינת במיוחד לדעתי לפחות~.~ twins עוד היה נחמד במידה הזויה כלשהי אבל teacher היה די בזבוז זמן מבחינתי~ תודה על הסיקור זה מה שאמרתי OO כתבתי שיש דברים בoteacher שמומלץ לראותם אם אתה רוצה לראות otwins אבל בעיקרון זה לא מפריע. וotwins בא אחרי oteacher ולא לפני. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-28 בינואר ל-3 בפברואר פרויקט פאנסאבר צעיר | פעילות פאנסאב חדשה! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר ![]() מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
15.12.2007, 17:24
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 974 תאריך הצטרפות: 27.02.07 משתמש מספר: 26,981 |
twins בא לפני teacher? ברצינות? Oo זה כ"כ לא נראה ככה יש דברים בtwins שאפשר להבין רק אם רואים teacher S: לדעתי צריך לראות teacher קודם אם כבר רואים את זה אבל בתכלס, זאת אנימה משעממת בטירוף לא מצחיקה ולא מעניינת במיוחד לדעתי לפחות~.~ twins עוד היה נחמד במידה הזויה כלשהי אבל teacher היה די בזבוז זמן מבחינתי~ תודה על הסיקור .?what are you talking aboutO.o? 'Onegai teacher' comes before 'Onegai twins ?Whos the idiot who tald you it was after יש דברים בטיצ'ר שמסבירים מה קורה בטווינס כמו עם היצור הקטן והצהוב הזה שאוכל pochi כל הזמן אם רואים טווינס בלי לראות טיצ'ר לא מבינים מה הוא או מה הקטע שלו ואם יורשה לי, קורס זריז באנגלית רק יעשה לך טוב חמודי~ -------------------- |
|
|
|
15.12.2007, 20:41
הודעה
|
|
![]() זרו הוא פשוט אליל *W* קבוצה: מוערכים הודעות: 2,201 תאריך הצטרפות: 13.04.07 משתמש מספר: 30,935 |
אנימה נחמדה...לא ממש אהבתי אותה...קצת שיעממה אותי..
האנימציה הייתה נחמדה אבל לא משנה..בעיני זה היה קצת בזבוז לראות אותה אבל בכול מקרה היא הייתה בלשון המעטה בסדר. -------------------- ![]() סנקייוו קטט על האליל הזה 3>> קימיייי 3> אוהב, פרדי 333> |
|
|
|
15.12.2007, 21:00
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: רשומים הודעות: 2,514 תאריך הצטרפות: 25.08.06 מיקום: אוטו גלידה. אני ארטיק, הבנתם?! משתמש מספר: 13,575 |
אונגאי טיצר כל כך הרבה יותר טובה מאונגאי טווינז!
העלילה חזקה, בנית הדמויות חזקה והאנימציה סבבה לגמרי! -------------------- ![]() the mini artick's bro's book 1)אחשלו לא יתחיל עם בחורה בפורום אנימה 2)אחשלו לא יתחיל עם בחור בשום מקום |
|
|
|
16.12.2007, 20:57
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 381 תאריך הצטרפות: 15.12.06 מיקום: ואם אני יגיד זה יעזור לכם? משתמש מספר: 20,063 |
האנימה הזו ממכרת ראיתי אותה ולא המלחתי להפסיק
אפילו היו פעמים שאמרתי לעצמי זיין אותה כבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לתת לי אזהרה על התגובה הזו בבקשה -------------------- [size="6"][/size]
קרדיט לgoldenfire על החתימה ![]() תודה לעצמי על מציאת התמונה XD Pepole =shit!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 09.02.2010 , 06:09 |